بررسی تمامی نسل های هیوندای سانتافه

بررسی انواع نسل های سانتافه

بررسی انواع نسل های هیوندای سانتافه و مدل هایی که وارد ایران شدند

سانتافه به عنوان یکی از اس یو وی های بسیار معروف در بازار جهانی محبوبیت خاصی در بین کاربران ایرانی هم دارد. سانتافه یک خودروی خانوادگی با استعداد است که فضا، راحتی و سطح عملکرد بی نظیر در قدرت ایجاد می کند. در این بخش قصد داریم تا تمامی نسل های این شاسی بلند کره ای را برای شما معرفی کنیم. بازار جهانی در سال 2021 شاهد مدل هیبریدی سانتافه بود و در سال 2022 هم مدل پلاگین هیبریدی به آن اضافه شد. این بزرگترین شاسی بلند در محدوده کره جنوبی است که ظرفیت 7 صندلی و حس لوکس بودن را ارائه می دهد. برای خرید لوازم یدکی سانتافه می توانید از همین جا تمامی قطعات اصلی و متناسب با خودروی خود را خریداری نمایید.

بررسی تمامی نسل های هیوندای سانتافه

 


در این بخش می خواهیم به معرفی این خودروی محبوب ایران و جهان بپردازیم و بیشتر هم از مدل هایی بگوییم که به بازار کشورمان ایران راه پیدا کرده اند. خودروهایی که تقریبا از سال 2018 به بعد با سد ممنوعیت ورود خودروهای بالای 2500 سی سی روبرو شده اند. طرحی که مجلس برای نه گفتن به کالای خارجی تصویب کرده بود ولی نتوانست کالای داخلی را با آن کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد و از همین رو انتقاد افراد نسبت به این طرح دولت باعث شد تا صحبت لغو آن در مجلس بالا بگیرد.

نسل اول سانتافه

اولین نسل سانتافه در سال 2001 توسط هیوندای معرفی شده که چنگی به دل نمی زد و کاربران بیشتر از اینکه در مورد آن تعریف کنند از مشکلات و عیب های آن انتقاد کرده اند. نسل اول سانتافه با کد CM معرفی شد. این نسل از سانتافه در سال 2005 یک فیس لیفت دریافت کرد که علاوه بر تغیرات ظاهری و فضای کابین یک پیشرانه 6 سیلندر 3500 سی سی دریافت کرد تا قوای محرک آن را ارتقاء دهد. اگر به سانتافه سال 2001 توجه کنید تفاوت های زیادی بین آن و مدل 2007 که اتمام نسل اول بود مشاهده می کنیم. از مهمترین تغیراتی که اعمال شده می توان به ظرفیت کابین آن در ردیف آخر اشاره کرد، که همین عامل باعث شده تا سانتافه طول بیشتری داشته باشد. رونمایی از هیوندای توسان که یک شاسی بلند کوچک بود کمی سانتافه را تحت فشار قرار داده بود. از آن زمان دیگر حیاتی بود که جایگزین سانتافه کمی بزرگتر شود تا متمایزتر از توسان باشد.

بررسی تمامی نسل های هیوندای سانتافه


سانتافه 2001 بر اساس پلت فرم یک خودروی سایز متوسط ساخته شد. سانتافه GL با دیفرانسیل جلو تنها نسخه از سانتافه است که با موتور 4 سیلندر عرضه می شود. بقیه تریم ها GLS و LX با V6 عرضه می شوند. این چهار سیلندر خطی استاندارد 2.4 لیتری، 150 اسب بخار قدرت دارد و به یک گیربکس پنج سرعته دستی متصل می شود. تمامی مدل های V6 دارای ترمزهای دیسکی چهار چرخ هستند. مدل های سطح متوسط ​​GLS چراغ های مه شکن بزرگ، قفل برقی درب ها، کروز کنترل، کیت کمک های اولیه و ورود بدون کلید از راه دور را به لیست تجهیزات استاندارد اضافه می کنند. هیوندای، نسل اول سانتافه را زیاد دستکای کرده تا بلکه بتواند مشکلات را برطرف کند، که در آخر هم تا حدودی موفق شد انتقاد کاربران را نسبت به این خودروی کره ای کمتر کند.

نسل دوم سانتافه

نسل دوم سانتافه یا Santa Fe CM برای ایرانیان کاملا آشنا است. سانتافه CM دومین نسل از خودروهای سانتافه به حساب می آید که در سال 2007 معرفی شد تا سانتافه الهام بخش تغیرات جدیدی شود. هیوندای اهداف زیادی برای معرفی نسل دوم سانتافه در سر می پروراند. که مهمترین آنها استفاده از پیشرانه 6 سیلندر v شکل بود. در نسل دوم ما لیستی از آپشن ها و امکانات پیشرفته را مشاهده می کنیم که در آن زمان برای سانتافه فوق العاده بود. بنابراین سانتافه خیلی زود به انتظارات کاربران پاسخ داده و آنها را بیشتر از گذشته جذب خود کرد.

بررسی نسل دوم سانتافه 2007-2012

هیوندای نسل دوم سانتافه را در سه تیپ SLX، SE و Limited روانه بازار کرد. سانتافه در بین سال های 2007 و 2009 با موتور v شکل 6 سیلندر عرضه شده که توان تولید 185 اسب بخار قدرت را دارد. البته گیربکس 5 سرعته اتوماتیک به عنوان یک آپشن هم موجود بود. برای مدل سال 2010، سانتافه فیس لیفت بسیار قابل توجهی دریافت کرد. علاوه بر این که طراحی داخلی و خارجی تازه شده است، یک موتور 2.2 لیتری دیزلی جدید با قدرت 194 اسب بخار معرفی شد. مدل های SE و Limited با موتور 3.3 لیتری V6 با قدرت 242 اسب بخار عرضه شد. هر سه تریم سانتافه با دیفرانسیل جلو یا تمام چرخ متحرک (AWD) عرضه می شوند. این سانتافه بزرگتر از مدل قبلی خود و بسیاری از دیگر مدل های 4×4 جمع و جور بازار در این زمینه، استایل نسبتا بحث برانگیز مدل اصلی را با خطوط معمولی 4×4 کاهش داد. بالا رفتن خط کمر به سانتافه حالت ورزشی بیشتری می بخشد و قسمت عقب به ویژه برای خودروهایی از این نوع خوش فرم است.

نسل دوم هیوندای سانتافه - نمای داخلی

 

تمام ویژگی های ایمنی هیوندای سانتافه CM استاندارد هستند. این شامل ترمزهای دیسکی ضد قفل چهار چرخ، کنترل کشش، کنترل پایداری، کیسه هوای جانبی نصب شده روی صندلی جلو، کیسه هوای کناری است. در تست تصادف از جلو، سانتافه رتبه خوبی را کسب کرد. سانتافه در صورت مجهز شدن به صندلی ردیف سوم به طور اختیاری می تواند تا هفت سرنشین را در خود جای دهد. البته ردیف سوم برای سرنشینان بزرگ سال واقعا جای مناسبی نیست. اما به طور کلی اتاق داخلی برای این کلاس از وسیال نقلیه بسیار خوب است. البته صندلی های ردیف سوم را می توان به طور مناسب تا کرد تا از حداکثر فضای عقب برای حمل بار استفاده کرد.

نسل سوم سانتافه

نسل سوم سانتافه بیشتر از هر نسل دیگری به بازار ایران آمد. این نسل از هیوندای سانتافه در تیپ های متفاوتی عرضه شد. ما تغیر بسیار زیادی در طراحی و همچنین آپشن های کلی خودرو مشاهده نکردیم، تا اینکه در سال 2016 شرکت هیوندای یک فیس لیفت از این خودرو عرضه کرده که امکانات و آپشن های سطح بالایی از یک شاسی بلند سطح پیشرفته ارائه می داد. در واقع هیوندای سانتافه مدل 2018 آخرین نسخه از ماشین های هیوندای بودند که وارد  بازار ایران شدند.

بررسی نسل سوم هیوندای سانتافه

مانند گذشته، سانتافه با ظرفیت 5 و 7 نفره موجود است. با این حال، تنها با یک موتور ارائه می شود – یک موتور 2.2 لیتری توربودیزل با قدرت 194 اسب بخار، فقط در پیکربندی چهار چرخ محرک بر اساس تقاضا – با جعبه دنده دستی یا اتوماتیک، که هر دو 6 سرعته هستند. تمامی مدل ها دارای رتبه ایمنی 5 از ANCAP هستند. هیوندای مصرف سوخت را به 10.5 لیتر در 100 کیلومتر کاهش داد. تمامی تریم های سانتافه از 2011 تا 2018 دارای مخزن سوخت 64 لیتری هستند.

در سال 2014 شاهد تعدادی از آپشن ها نظیر رادار نقاط کور، تهویه مطبوع صندلی های جلو، حسگر پارک خودر و چراغ های زنون بودیم. مدلی که نسخه های زیادی از آن در ایران به فروش رفت و در حال حاضر به عنوان یک سانتافه کارکرده با قمتی حدود 2 میلیارد خرید و فروش می شود. خودروهای سانتافه توسط دو شرکت مونتاژ کننده کرمان موتور و آسان موتور وارد ایران شده اند که در آپشن های آنها دستکاری شده و بسیار از استانداردها برای مدل های ایرانی متفاوت است. و خیلی از آپشن ها به وسیله خریداران بر روی خودرو نصب شده اند. فضای اتاق گنجایش 7 سرنشین را دارد که البته ردیف سوم برای کودکان توصیه می شود. با جمع کردن صندلی های ردیف آخر می توانید فضای بیشتری به صندوق عقب ببخشید.

با نسل های مختلف هیوندای سانتافه آشنا شوید
سانتافه 2015 دارای چراغ های دی لایت می باشد که در هنگام روز این چراغ ها بیشتر از هر مورد دیگری معرف آن هستند. البته تغیرات اندکی در ظاهر خودرو و سیستم هندلینگ آن هم مشاهده کردیم که خیلی نمی توانست تاثیرگذار باشد. اما سانتافه در سال 2016 یک فیس لیفت دریافت کرد که شامل بسیاری از آپشن های این نسل می شود. نیوفیس سانتافه در دو مدل MPi و GDi وارد بازار ایران شده که به ترتیب توانایی تولید 174 و 188 اسب بخار قدرت را داشته اند. نسخه نیوفیس سانتافه در سال 2017 و 2018 هم با تغیرات اندکی در چراغ های جلو و سپرهای عقب و جلو روانه بازار شده اند. و آخرین نسخه از ماشین های سانتافه هستند که پایشان به بازار ایران باز شد. هنگام خرید سانتافه های فول آپشن و نیم فول دقت کنید که هر مدل امکانات و آپشن های مخصوص خود را دارد یا نه. اگر سری به آگهی های فروش سانتافه بزنید متوجه می شوید که پر فروش ترین مدل های سانتافه در بازار ایران کدام هستند. اکثرا مدل های 2014 تا 2018 هستند.

نسل چهارم سانتافه

هیوندای در سال 2018 نسل چهارم سانتافه را به عنوان مدل 2019 معرفی کرد. هر چه بیشتر از آپشن های این نسل برای شما بگوییم بیشتر حسرت این را می خورید که چرا نمی توانیم یک خودروی سانتافه نسل چهارم خریداری کنیم. از مهمترین قابلیت های سری چهارم سانتافه می توان به کیفیت بالای مواد داخلی، پوشش گارانتی سخاوتمندانه هنگام خرید از شرکت و چندین ویژگی فعال استاندارد و اختیاری اشاره کرد. اما نقاط ضعفی هم در مدل 2019 سانتافه مشاهده می شود که از مهمترین آنها می توان به قدرت موتور پایه 2.4 لیتری اشاره کرد. علاوه بر این برجستگی های تیز می توانند بر آیرودینامیک خودرو تاثیر گذار باشند و صدای زیادی به کابین خودرو انتقال دهند. سانتافه 2019 برعکس نسل قبلی یعنی مدل های 2013-2019 یک کراس اوور دو ردیفه است. قدرت خروجی با موتور 2.4 لیتری همانند سال گذشته 185 اسب بخار است. اما برعکس مدل قبلی به گیربکس 8 سرعته اتوماتیک مجهز شده که این تغیرات باعث افزایش مصرف سوخت و افزایش شتاب خودرو می شود.

بررسی تمامی نسل های هیوندای سانتافه
هیوندای همچنین یک موتور 2 لیتری 4 سیلندر با قدرت 235 اسب بخار ارائه می دهد. این یک کراس اوور مجهز با بسیاری از فناوری های مدرن و فضای کافی برای خانواده شما است. هر چند با فضای دو ردیف کمی اسپرت تر شده است. و شباهت زیادی با مدل اسپرت قبلی دارد. البته مدل سه ردیفه آن هم بعدا با کد XL معرفی شد.

سانتافه مدل 2020 با همان مشخصات مدل 2019 عرضه شده و گویا هیوندای حوصله چکش زدن به این مدل و ایجاد تغیر در آن را نداشته است. مدل 2020 با قیمت یک اس یو وی کوچک، فضا و امکانات سطح متوسط را ارائه می دهد. صفر تا صد این خودرو هم به 8.1 ثانیه رسید که نسبت به اکثر رقبای خود کندتر است.

بررسی تمامی نسل های هیوندای سانتافه

هیوندای سانتافه 2021 بخشی از نسل چهارم سانتافه است که در سال 2019 معرفی شده است. هیوندای سانتافه 2021 می تواند راه حل ایده آلی برای تمامی افرادی باشد که به دنبال خرید یک شاسی بلند لوکس با پیشرانه هیبریدی هستند. از نظر قیمت، اندازه و در دسترس بودن ویژگی، دقیقاً بین هر دو نوع SUV قرار می گیرد. این به سانتافه جذابیت میانه ای قوی می بخشد و مدل 2021 به طور قابل توجهی به روز شده حتی از مدل قبلی خود فریبنده تر است.

در سال جاری طراحی ظاهری بازبینی شده، صفحه نمایش لمسی بزرگتر، انتخابگر دنده دکمه ای جدید وجود دارد. موتورهای سانتافه نیز جدید هستند. شایان ذکر است، سانتافه اکنون یک موتور چهار سیلندر توربوشارژ با قدرت قوی 277 اسب بخار و همچنین یک پیشرانه هیبریدی جدید را ارائه می دهد که در رانندگی ترکیبی شهر/بزرگراه 6.9 لیتر بر 100 کیلومتر برآورد شده توسط EPA دریافت می کند.

ما سانتافه را با موتور توربوشارژر 277 اسب بخاری آزمایش کردیم. این خودرو بسیار قدرتمند است و خودروی آزمایشی ما شتاب 0 تا 60 مایل در ساعت را تنها در 6.6 ثانیه طی کرد که سریعتر از سایر شاسی بلندهای کوچک و متوسط ​​است.

هیوندای سال 2022 نسخه پلاگین هیبریدی را معرفی کرده است. تریم XRT با یک استایل ظاهری خشن ارائه می شود. سانتافه مدل 2022 شکاف بین توسان جمع و جور و پالیسید سایز متوسط ​​را در مجموعه شاسی بلندهای هیوندای پر می کند. نسخه پلاگین هیبریدی 2022 دارای یک بسته باتری بزرگتر نسبت به هیبریدی معمولی است و به آن اجازه می دهد حدود 50 کیلومتر را با نیروی الکتریکی طی کند. این سانتافه شتاب صفر تا 100 کیلومتر را تنها در 6.6 ثانیه طی کرد.

بررسی تمامی نسل های هیوندای سانتافه

سانتافه در حین دور زدن بسیار خم می شود، بنابراین قطعاً به اندازه مزدا CX-5 کاشته نمی شود. این یک SUV برای کروز بزرگراه است، نه رانندگی اسپرت. اما فرمان سانتافه به طرز دلپذیری تنظیم شده است که مانور آسانی در سرعت کم و پایداری مناسب در بزرگراه ایجاد می کند. سانتافه به لطف شیشه های جلوی دو جداره و کاهش صدای جامع، عایق بندی عالی کابین دارد. صدای باد، جاده و محیط بسیار دور نگه داشته می شود. کنترل‌های تهویه مطبوع به راحتی تنظیم می‌شوند و کار بسیار خوبی برای حفظ دمای کابین را انجام می‌دهند. بررسی هیوندای سانتافه 2022 را به طور کامل از همین جا مطالعه کنید. آیدی یدک مرکز فروش انواع لوازم یدکی و جانبی خودروهای خارجی نظیر هیوندای، کیا، تویوتا، بی ام و، لکسوس و غیره می باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *